Waarom heyZZP?

Met heyZZP is het runnen van een bedrijf niet langer belastend en stressvol. Jij houdt je bezig met wat echt belangrijk is, terwijl de app het minst aangename deel van je werk overneemt de administratie. Ontdek waarom je niet langer moet wachten om het gemak ervan zelf te ervaren!

inzynier

Geautomatiseerde administratie voor jou en jouw boekhouder

Met heyZZP kun je jouw bedrijf op een moderne en eenvoudige manier runnen. Je downloadt de app, logt één keer in en gebruikt alle functionaliteiten. Bovendien werkt heyZZP ook in het Pools maar worden de documenten wel in het Nederlands opgesteld. Het gebruik van de app zelf is tegelijkertijd heel intuïtief. Je kunt er snel de functies in vinden die je nodig hebt en je boekhouder voorzien van alle benodigde documenten. Makkelijker en sneller kan het gewoon niet!

home office work

Orde in je documenten

Met de heyZZP app verplaats je de administratie van jouw bureau naar jouw smartphone. Vanaf nu vind je alle belangrijke documenten op één plek. Facturen uitschrijven, uitgaven toevoegen, gereden kilometers en gewerkte uren registreren. Het was nog nooit zo simpel om gegevens zo snel naar klanten, boekhouders en instanties te sturen. Bovendien heeft jouw boekhouder voortdurend alle documenten voor jouw boekhouding bij de hand, door de gegevens te downloaden vanuit de app.

Geautomatiseerde registratie van uren en kilometers

Het vervelende tellen van gereden kilometers en gewerkte uren behoort tot het verleden. Met HeyZZP worden al deze gegevens automatisch geteld, zodat het documenteren heel eenvoudig wordt. Je hoeft niets meer over te schrijven! Met onze innovatieve oplossing kun je al je gegevens snel kopiëren en plakken. En dit betekent dat je in enkele minuten documentatie kunt maken van de volgende weken of zelfs maanden.

Bespaar tijd en geld

Stapels vervaagde bonnetjes in de auto en het scannen van alle documenten vlak voor het einde van de boekhoudperiode behoren tot het verleden! Nu hoef je er alleen nog maar foto's van te maken en ze staan in de app klaar voor gebruik. HeyZZP vult automatisch alle gegevens in je documenten aan, zodat jij meer vrije tijd krijgt en je bezig kunt houden met wat echt belangrijk is - jouw bedrijf. Deze oplossing zorgt er ook voor dat je minder aantal fouten maakt, zodat je extra kosten voor correcties en administratieve boetes kunt vergeten.

Tips van experts voor je bedrijf

Dankzij heyZZP krijg je toegang tot veel nuttige functies, maar er is meer! In de app vind je ook veel waardevolle informatie en deskundig advies over onderwerpen over bedrijfsvoering in Nederland. Je wordt als eerste op de hoogte gebracht van de belangrijkste veranderingen op dit gebied en leert van deskundigen over een betere optimalisatie van je kosten.